De tegels van Inca zijn uniek. Enerzijds weerspiegelen ze de tijdloosheid van de natuur, anderzijds zijn ze vervaardigd volgens de laatste technische inzichten. U ziet en voelt het oorspronkelijke karakter in elke tegel en tegelijkertijd weet u dat ze aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen voldoen.

Inspiratie
Hier tonen we u alvast de uiteenlopende stijlen waaruit de collectie is opgebouwd. Puur ter inspiratie, want INCA moet u voelen. De superieure eigenschappen van de tegels zijn direct duidelijk wanneer u ze in uw handen heeft. Voor nu, geniet van de sfeerbeelden. Voor straks, plan een bezoek aan de dichtstbijzijnde INCA-showroom.

Een scala aan mogelijkheden
Met de tegels van INCA voelt u zich altijd thuis, want elke smaak is vertegenwoordigd in het brede assortiment. Voor het moderne interieur hebben we stijlvolle en ingetogen series. Met een strakke belijning en veelal gladde oppervlakken creëert u de perfecte basis voor een adembenemend designinterieur.

Ook voor een landelijke inrichting heeft INCA de tegel die u zoekt. Het landelijke gevoel, geïnspireerd op het weerbarstige karakter van de natuur. De tegels stralen een serene rust uit, met veel aardetinten en natuurlijke materialen. Puur en authentiek. Dit is een ideale basis voor vloeren en muren, ongeacht uw inrichting.

De klassieke inrichting is al jaren een veel voorkomende woonstijl. Uiteraard heeft INCA ook hiervoor prachtige tegelseries. De klassieke lijn refereert op een eigentijdse manier aan het verleden. Het zijn de ‘new classics’ van INCA. Elegant en verfijnd, maar soms ook ronduit robuust. Geïnspireerd op lang vervlogen ontwerptradities. Deze tegels passen naadloos in interieurs waarin warmte en comfort centraal staan.

Zo ziet u, met een tegel van INCA voelt u zich altijd thuis, ongeacht hoe uw woonstijl is.
DEALER LOGIN
Log in om toegang te krijgen tot onze gehele INCA collectie

© Copyright 2011